manshield

Amerikanska toaletter ser inte ut som våra. Istället för lite vatten längst ner så är oftast hela toalettskålen fylld med vatten. Har mannen då lite längre snopp eller pung så hänger de ner i kiss- och bajsvattnet.

Istället för att designa om toaletterna i USA, så kommer folk på olika andra lösningar. Här ser ni en liten platta man sätter på kanten för att lägga ”paketet” på.

Engelska:
“The Manshield allows the man to place his testicles out of harms way while making bowl movement. It allows a man to completely relax and not have to worry about having to hold his testicles out of dirty toilet water.”

Svenska:
”På Manshielden kan mannen placera sina testiklar så att de är utom fara när han tömmer tarmen. Detta gör att han kan slappna av. Han behöver inte tänka på att hålla undan testiklarna, som annars doppas i smutsigt toalettvatten.”

De bygger alltså toaletter där det sedan behövs hjälpmedel för alla med lite större könsorgan.

Hur ser det ut i Sverige? Har vi några lika dumma designer? Saker som man skulle kunna ändra något litet på, vilket sedan skulle göra det hela mer tillgängligt för alla? 🤔