Bibliotecknet

Bibliotecknet – Teckenmaterial

<< Projektet är satt på paus tills vidare >>

Följ med MegaVega när hon dyker ner i sagor, ramsor, sånger och berättelser med tecken för alla – oavsett ålder. Man blir aldrig för gammal för tecken! 

En licens håller i 6 månader och man får då fri tillgång till en drös olika videor och PDF-filer med teckenmaterial. (Obs! Detta är inte teckenspråk – det är Tecken som stöd.)

Med ett konto går videorna att se direkt på sidan och PDF-filerna går att ladda ner och skriva ut om man så vill. Nya videor tillkommer allt eftersom och licensen går att förlänga. Portalen är ännu inte tillgänglig men kommer att kunna nås via Teckna Online (www.teckna.online)

Maila info@megavega.se för frågor och/eller önskemål om material.

Man når Bibliotecknet via Teckna Online

Bibliotecknet är en samlingsplats för diverse olika TSS-material. Detta är ingen kurs utan ett bibliotek fyllt med videor av ramsor, sånger och sagor med Tecken som stöd.

Man når portalen via http://www.teckna.online. Där kan man med en licens fritt hoppa runt bland kapitlen och plocka fram det man vill använda för tillfället. Det finns även videor och PFD-filer med olika tips. Bibliotecknet är för alla som vill ta del av material med Tecken som stöd.

Även om detta inte är en kurs så ligger den bland kurser här i kursportalen och man beställer den på samma sätt och får då inloggninsuppgifter. Bibliotecknet innehåller inga inlämningsuppgifter och ingen strukturerad lärarkontakt men önskar man kontakt med Vega angående sin licens och TSS-materialet går det bra att ställa frågor via kursportalen eller via mail.

En licens håller i 6 månader och kostar 2.000 kronor för privatperson, som reducerat pris i början av lanseringen. Företag och andra organisationer, kontakta Vega för offert.
(Samlingsplatsen är ännu inte tillgänglig)

MegaVega_purple_nostar_transp